Soluții personalizate pentru afacerea dvs.

Firma noastra va oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a lucra eficient și la prețuri accesibile online cu freelanceri.

Organizare

Organizare

Sunteți responsabil pentru multe sarcini diferite. Depinde de dvs. să vă urmăriți veniturile și cheltuielile, să răspundeți la e-mailurile clienților în timp util, să fiți la curent cu termenele limită, să vă organizați fișierele și să vă asigurați că volumul de muncă este simplificat.

Proactivitate

Proactivitate

Nu trebuie să ieșiți în mod tradițional, dar trebuie să fiți puțin motivați pentru a atrage noi clienți. Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea, indiferent dacă sunteți în persoană sau digital, trebuie să fiți capabil să faceți rețea și să abordați cu ușurință străini.

Comunicare

Comunicare

A deveni freelancer necesită multă comunicare. Trebuie să fiți dispus să purtați conversații dificile – cum ar fi negocierea unor rate mai mari sau despărțirea de clienți – și gestionarea acestora într-o manieră tactică și profesională. Nu există niciun șef sau alt coleg care să se ocupe de munca murdară pentru tine.

Elasticitate

Elasticitate

Ca persoană independentă, veți auzi un cuvânt mai mult decât orice: nu. Respingerea este numele jocului și va trebui să îl lăsați să deruleze din spate.

De ce ne aleg peste 3 milioane de oameni

Credibilitate

Verificăm freelancerii, publicăm scorurile lor de feedback și datele privind tranzacțiile all-time pentru a vă ajuta să identificați profesioniștii testați în timp din întreaga lume.

Oferim mai multe condiții de plată și acorduri flexibile pentru a vă permite să lucrați așa doriți.

Oferim protecție de plată SafePay și alegerea metodei de plată preferate pentru liniștea financiară.

Sunteți gata să deveniți freelancer?

Găsirea unui loc de muncă independent nu trebuie să fie complicată. Firma noastra colaborează cu mii de companii. Pentru a oferi concerte independente, locuri de muncă cu normă întreagă și locuri de muncă cu jumătate de normă în peste 50 de categorii de locuri de muncă.