O definiție de bază

În esență, un loc de muncă independent este acela în care o persoană lucrează pentru sine, mai degrabă decât pentru o companie. În timp ce profesioniștii independenți își asumă munca contractuală pentru companii și organizații, ei sunt în cele din urmă independenți.

Ce este freelancing-ul?

Fie că vrei să fii propriul tău șef, să testezi o nouă carieră sau să ai o agitație laterală care se concentrează pe proiectul tău de pasiune, freelancing-ul poate fi calea de urmat. Și, dacă decideți să continuați munca independentă, nu ați fi singur . În 2019, un sondaj realizat de MBO Partners a constatat că aproape 31.1 milioane s-au identificat ca liberi profesioniști independenți , indiferent dacă au fost câteva ore pe lună sau un acord cu normă întreagă. Pentru a descompune puțin mai mult, aproape 15 milioane de lucrători au afirmat că sunt freelanceri cu fracțiune de normă, iar 16,1 milioane s-au numit independenți cu normă întreagă!

Ghidul complet pentru succesul independent

Freelanceri sunt responsabili pentru tot felul de lucruri care nu sunt angajații tradiționali, cum ar fi stabilirea orelor de lucru, urmărirea timpului petrecut pentru diferite proiecte, facturarea clienților și plata propriilor taxe de angajare și de afaceri. Freelancerii nu sunt considerați „angajați” de companiile pentru care lucrează, ci mai degrabă „contractori”.

Când căutați locuri de muncă independente, trebuie să știți o serie de termeni diferiți. Acestea vă pot ajuta să găsiți locuri de muncă independente și sunt, de asemenea, utile atunci când vă descrieți și munca pe care o faceți potențialilor clienți.Lucrări contractuale : locuri de muncă în care sunteți un lucrător temporar contractual, mai degrabă decât un angajat permanent.
Image

Vă punem la dispoziție programatori, designeri și analiști pasionați pentru necesitățile dumneavoastră!

Nu ezitați să ne contactați.